Om os

OM OS

HVEM VI ER

CICCI - 38 års erfaring med import og distribution.

CICCI Aps er et procurement og logistik firma, der i årtier har været specialiseret i leverancer til  internationale hjælpeorganisationer, FN missioner, fredsbevarende styrker og NGO’er involveret i nødhjælps- og udviklingsprojekter over hele Afrika. CICCI Aps fungerer også som et indkøbskontor og forsendelseskonsolidator for en række private virksomheder inden for minedrift, containerterminaldrift, olie og skibsfart i specielt Angola.

CICCI blev grundlagt i Danmark i 1982 og har gennem årene fået anerkendelse fra kunder og leverandører som en pålidelig og effektiv partner.

CICCI har oparbejdet strategiske alliancer med en række førende producenter over hele verden, der har valgt CICCI som deres partner på grund af vores logistik erfaring og lokale tilstedeværelse i specielt  Angola.

Igennem vores angolanske søsterselskab Cicci Angola Lda repræsenterer vi i Angola firmaet Abbott Rapid Dx International Ltd  og har igennem mere end et årti været en førende leverandør til det Angolanske Sundhedsministerium samt til Offentlige og Private hospitaler og klinikker i Angola af en bred vifte af Rapid Tests for tropesygdomme.

Efter udbruddet af Covid19 i Angola har vi fra kinesisk producent importeret medicinske mundbind til Angola, hovedsageligt til salg via firmaer. Om leverancer af medicinske mundbind til det danske marked henviser vi til link herfor.   

 

Scroll to top